Tu je ďalší recept na kuracie krídelká v paradajkovom pretlaku:
Ingrediencie:
- 500 g kuracích krídeliek
- 2 cibule, nakrájané nadrobno
- 3 strúčiky cesnaku, nakrájané na plátky
- 400 g paradajkového pretlaku
- 2 lyžice paradajkového pretlaku
- 1 lyžica bylinkového olivového oleja
- 1 lyžička cukru
- 1 lyžička cesnaku v prášku
- 1 lyžička bazalky
- soľ a čierne korenie podľa chuti
- čerstvá bazalka na ozdobu
Kuracie krídelka v paradajkovom pretlaku
Postup:
- Kuracie krídelká osolíme a opepříme podle chuti.
- Na panvici rozohrejeme bylinkový olivový olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Smažíme, kým cibuľa nezmäkne a nezhnedne.
- Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a necháme ho krátko rozpáliť, aby uvoľnil svoju chuť.
- Do pánve pridáme kuracie krídelká a opekáme ich, kým nezhnednú z oboch strán.
- Znížte teplotu a pridajte paradajkový pretlak, paradajkový pretlak, cukor, cesnakový prášok a bazalku. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
- Pomaly varíme na miernom ohni asi 20-25 minút, kým sa omáčka zredukuje a získajú sa výrazné chute.
- Omáčku môžeme podľa potreby dohustiť alebo zriediť vodou.
- Podávame s čerstvou bazalkou ako ozdobou.
Dobrú chuť!
2)
Kuracie krídelka sú obľúbeným jedlom mnohých domácností. Pripravte si úžasné kuracie krídelka v paradajkovom pretlaku, ktoré sú chutné, šťavnaté a plné chuti. Tento recept je ideálny na rodinné večere alebo posedenia s priateľmi.
Ingrediencie
Na prípravu kuracích krídeliek v paradajkovom pretlaku budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
- 1 kg kuracích krídeliek
- 2 šálky paradajkového pretlaku
- 1 stredne veľká cibuľa
- 3 strúčiky cesnaku
- Olive oil
- Soľ a čierne korenie podľa chuti
- 1 lyžička sušenej bazalky
- 1 lyžička sušeného oregána
Postup prípravy
Prvým krokom je príprava kuracích krídeliek. Opláchnite ich pod studenou vodou a osušte papierovou utierkou. Na panvici na stredne silnom ohni rozohrejte olivový olej. Kuracie krídelká osolte a okoreňte čiernym korením, a potom ich opečte do zlata. Potom ich vyberte a odložte na tanier.
Na tej istej panvici, kde ste opiekli krídelká, pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak. Smažte, kým cibuľa nezmäkne. Potom pridajte paradajkový pretlak, bazalku a oregáno. Dobre premiešajte a nechajte variť 5 minút.
Vráťte kuracie krídelká späť na panvicu, zmiešajte ich s omáčkou a varte na nízkej teplote asi 20 minút. Podávajte horúce, ideálne s ryžou alebo chlebom. Dobrú chuť!
Kuracie krídelka sú obľúbeným jedlom mnohých domácností. Pripravte si úžasné kuracie krídelka v paradajkovom pretlaku, ktoré sú chutné, šťavnaté a plné chuti. Tento recept je ideálny na rodinné večere alebo posedenia s priateľmi.
Tento recept na kuracie krídelká v paradajkovom pretlaku je skvelý! Robím ho pravidelne a vždy všetkým chutil. Je to jednoduché a rýchle jedlo, ktoré si zamiluje celá rodina. Určite odporúčam vyskúšať!
Mám rád kuracie krídelká a tento recept je úžasný! Paradajkový pretlak im dodáva skvelú chuť. Všetko sa dá ľahko pripraviť, a keď sa servíruje s čerstvou bazalkou, vyzerá to aj skvele. Dobrú chuť všetkým!
Tento recept na krídelká je super! Rýchlo sa to pripraví a chutí výborne. S rodinou sme si na tom veľmi pochutili. Určite ho budem robiť znova a odporučím aj priateľom!
Wow, to vyzerá fantasticky! Kuracie krídelká sú mojím obľúbeným jedlom a tento recept s paradajkovým pretlakom ma veľmi oslovil. Musím ho vyskúšať čoskoro, určite bude chutiť perfektne! Dík za tip!