Kuracie mäso na prírodno na panvici

Kuracie mäso na prírodno pripravované na panvici. Takmer všetky recepty, ktoré sa dajú realizovať na panvici, si v poslednej dobe získavajú čoraz väčšiu obľubu. Mnoho ľudí ich túži nájsť na tejto stránke, a to vôbec nie je prekvapujúce. Všetko zvládneme v jednej panvici, pričom nebudeme musieť umývať veľa riadu. Poďme sa pustiť do prípravy.

Na prípravu kuracieho mäsa na panvici potrebujete nasledujúce suroviny:

– 500g kuracieho mäsa (na kocky nakrájané)
– 2 polievkové lyžice oleja
– soľ, čierne korenie, čerstvo nasekaná petržlenová vňať (na dochutenie)

Dnes som sa venovala aj tomuto receptu, tak si naň rýchlo pozrite: Kuracie na prírodno.

Kuracie mäso na prírodno na panvici

Postup:

1. Na panvici rozohrejte olej na stredne vysokej teplote.
2. Pridajte nakrájané kúsky kuracieho mäsa a podľa chuti ich osolte.
3. Smažte mäso z oboch strán, až kým nezíska zlatohnedú farbu.
4. Dochutite kuracie mäso čiernym korením podľa svojich preferencií.
5. Po uvarení ho môžete posypať čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.
6. Podávajte s obľúbenou prílohou (napríklad ryžou, zemiakmi alebo cestovinami).

Tento spôsob prípravy kuracieho mäsa na panvici je rýchly, jednoduchý a veľmi chutný, takže si ho určite obľúbite. Dobrú chuť!

A samozrejme, ak potrebujete pomoc, som tu pre vás. Pomáhajú mi aj ďalší ľudia pri vytváraní obsahu.

Kuracie mäso na prírodno na panvici-2

Polievka z červenej šošovice s kokosovým mliekom

Polievka z červenej šošovice s kokosovým mliekom

Čítať viac »

2) Kuracie mäso na prírodno na panvici

Kuracie mäso na prírodno je klasikou v každej domácej kuchyni. Tento recept je jednoduchý, rýchly a nevyžaduje žiadne komplikácie. V nasledujúcich riadkoch vám predstavím osvedčený spôsob, ako si pripraviť šťavnaté kuracie mäso na panvici s minimálnym množstvom surovín.

Ingrediencie

Na prípravu kuracieho mäsa na prírodno si pripravte tieto suroviny:

  • 500 g kuracích pŕs
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ a čierne korenie podľa chuti
  • čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

Postup Prípravy

1. Najprv si umyte kuracie mäso pod tečúcou vodou a osušte ho uterákom. Potom ho nakrájajte na plátky alebo na menšie kúsky podľa vašich preferencií.

2. Na panvici rozohrejte olivový olej na strednej teplote. Pridajte nasekaný cesnak a krátko ho opekajte, aby sa uvoľnila jeho aróma.

3. Kuracie mäso položte na panvicu a dochuťte soľou a čiernym korením. Smažte približne 5-7 minút z každej strany, kým nie je úplne prepečené a nezíska zlatohnedú farbu.

4. Po upečení posypte kuracie mäso nasekanou petržlenovou vňaťou a podávajte teplé. Môžete ho servírovať s prílohou, ktorú si zvolíte, ako je ryža alebo zeleninový šalát.

Tento recept na kuracie mäso na prírodno je skvelým spôsobom, ako si na tanieri vychutnať chuť a jednoduchosť.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

4 Komentáre

  1. Wlangos píše:

    Vďaka za recept! Už sa teším, kým ho vyskúšam.

    1. 😍 Anastazia 🔥 píše:

      Rado sa stalo! Dúfam, že ti bude chutiť. 😊

  2. Eholubova píše:

    Vyzeralo to veľmi chutne a ľahko na prípravu. Určite vyskúšam tento recept.

    1. 😍 Anastazia 🔥 píše:

      Super! Verím, že si pochutnáš. Nech sa podarí! 😊