Kuracie mäso na prírodno na panvici. Takzvané recepty na pnvici reraz získavajú na popularite. Veľa ľudí to vyhľadáva na tejto webovej stránke a to sa ani nečudujem. Všetko pripravíme v jednej panvici bez nutnosti umývať dotatočnýý riad. Prejdime k príprave.
Na prípravu kuracieho mäsa na panvici budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
– 500g kuracieho mäsa (nakrájaného na kúsky)
– 2 polievkové lyžice oleja
– soľ, čierne korenie, čerstvo nasekaná petržlenová vňať (na dochutenie)
Dnes som pripravovala aj tento recept tak naň rýchlo mrknite: Kuracie na prírodno.
Kuracie mäso na prírodno na panvici
Postup:
1. Na panvici si rozohrejte olej na stredne vysokú teplotu.
2. Pridajte nakrájané kúsky kuracieho mäsa a osolte ich podľa chuti.
3. Nechajte mäso opražiť z oboch strán, až kým sa nezačne zlatisto opražovať.
4. Dochutite kuracie mäso čiernym korením podľa chuti.
5. Po uvarení mäsa ho môžete posypať čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.
6. Podávajte s vašou obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, cestoviny).
Takto pripravené kuracie mäso na panvici je rýchle, jednoduché a chutné jedlo, ktoré si iste obľúbite. Dobrú chuť!