Kuracie mäso na šťave

Kuracie mäso na šťave je stará dobrá klasika, ktorú môžeme pripraviť na milión spôsobov. Ja ju rada pripravujem so smotanou ale mäsko robím zvlásť na grile alebo panvici. A potom to zmiešam. Tak mi mäso najviac chutí. Ale variácií je veľa, ako píšem.

Potrebujeme:
– 500g kuracieho mäsa
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice horčice
– soľ, korenie, olej

 

Kuracie mäso na šťave

Postup:
1. Kuracie mäso nakrájame na menšie kúsky a osolíme.
2. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme nakrájanú cibuľu dozlatista.
3. Pridáme nastrúhaný cesnak a krátko orestujeme.
4. Pridáme kuracie mäso a orestujeme dozlatista.
5. Pridáme horčicu, premiešame a necháme chvíľu dusiť.
6. Podľa chuti pridáme korenie a ešte krátko povaríme.
7. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *