Potrebujeme:
– 4 kuracie rezne
– 2 vajcia
– strúhanku
– soľ, korenie
– olej na smaženie
– tatarka (domáca alebo kúpená)

 

Šťavnaté kuracie rezne s tatarkou

Postup:
1. Rezne osolíme a okoreníme.
2. V jednej miske rozšľaháme vajcia.
3. V druhej miske pripravíme strúhanku.
4. Rezne ponoríme najprv do vajec, potom do strúhanky.
5. Rozohrejeme olej na panvici a vložíme rezne.
6. Smažíme z oboch strán do zlatista.
7. Hotové rezne vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na utierke.
8. Servírujeme s tatarkou a prílohou podľa vlastného výberu (napr. zemiaková kaša, ryža, zemiakové štiepky).

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *