Ak hľadáte recept na kuracie prsia s garam masala, tak tu máte jednoduchý recept:
Suroviny:
- 4 kuracie prsia
- 2 lyžice garam masala korenia
- 2 lyžice oleja alebo rozpusteného masla
- Soľ podľa chuti
- Koriandrové lístky na ozdobenie (voliteľné)
Kuracie prsia garam masala
Postup:
- Predohrejte rúru na 200 stupňov Celsius.
- Kuracie prsia opláchnite a osušte kuchynským papierom.
- V miske zmiešajte garam masalu, soľ a olej alebo rozpustené maslo na vytvorenie pasty.
- Natrite koreňovou pastou kuracie prsia dobre zo všetkých strán.
- Na plechu vyloženom papierom na pečenie rozložte kuracie prsia.
- Vložte plech do predhriatej rúry a pečte 20 – 25 minút, alebo kým nie sú kuracie prsia pečené dozlatista a šťavnaté.
- Po varení nechajte krátky čas odpočinúť a potom podávajte.
- Pred podávaním prípadne ozdobte koriandrovými lístkami.
Môžete servírovať kuracie prsia s garam masalom s ryžou, naanom alebo ľubovoľnými prílohami podľa vášho výberu. Dobrú chuť!