### Ingrediencie:
– 4 kuracie filety
– 2 polievkové lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky nasekaného cesnaku
– 2 lyžice čerstvého nasekaného petržlenu
– 1 lyžica mletej sladkej papriky
– soľ a korenie podľa preferencií
Grilované kuracie filety
### Postup:
1. Kuracie filety dôkladne umyte a osušte s pomocou papierového obrúsku.
2. V menšej miske skombinujte olivový olej, nasekaný cesnak, petržlen a mletú sladkú papriku.
3. Zmes marinády rovnomerne rozotrite na obe strany kuracích filetov a nechajte marinovať aspoň 30 minút v chladničke.
4. Po uplynutí času prípravy grilu ospravte na strednú teplotu.
5. Kuracie filety umiestnite na rozprúdený gril a opékajte približne 5-7 minút z každej strany, alebo kým sa nedosiahne kompletné prepečenie.
6. Pred servírovaním dochuťte soľou, korením a podľa vkusu pokvapkajte citrónovou šťavou.
Grilované kuracie filety môžete servírovať s prílohou podľa vašich preferencií, ako napríklad so zeleninovým šalátom alebo ryžou. Prajeme dobrú chuť!