Potrebujeme:
– 4 kuracie prsia
– 4 lyžice olivového oleja
– 2 lyžice sójovej omáčky
– 2 lyžice medu
– 2 strúčiky cesnaku (nasekané)
– štipka soli a čierneho korenia
– čerstvá petržlenová vňať na posypanie

 

Kuracie prsia – Marináda na grilovanie

Postup:
1. V malej miske zmiešame olivový olej, sójovú omáčku, med, cesnak, soľ a korenie. Túto marinádu nalejeme na kuracie prsia a necháme aspoň hodinu odležať v chladničke.

2. Grilovaním zohrejeme gril a prsia grilujeme približne 6-8 minút z oboch strán, alebo kým nie sú pekne zapečené a šťavnaté.

3. Pred podávaním môžeme kuracie prsia ešte posypať čerstvou petržlenovou vňaťou. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *