Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 2 broskyne
– 200g smotany na varenie
– soľ, korenie, čerstvo nasekaná petržlenová vňať na dochutenie

 

Kuracie prsia s broskyňou a smotanou

Postup:

1. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

2. Broskyne umyjeme, olúpeme a nakrájame na malé kocky.

3. Na panvici rozpustíme trochu masla a osmažíme kuracie prsia z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu.

4. Pridáme nakrájané broskyne a necháme krátko orestovať.

5. Potom prilejeme smotanu na varenie a necháme chvíľu povariť, aby sa všetky chute prepojili a mäso bolo mäkké.

6. Na záver dochutíme soľou a korením podľa chuti a posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.

Podávame teplé so šalátom alebo ryžou. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *