Suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 200 g bryndzy
– 1 cibula
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, korenie, olej na smaženie
Kuracie prsia s bryndzovou omáčkou
Postup:
1. Kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na plátky.
2. Na panvici rozohrejeme olej a opečieme kúsky kuracích pŕs.
3. Cibuľu očistíme, nakrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu.
4. Pridáme nastrúhaný cesnak a orestujeme dozlatista.
5. Bryndzu rozdrvíme vidličkou a pridáme ju do panvice.
6. Postupne prilievame smotanu a za stáleho miešania necháme zohriať.
7. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
8. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Dobrú chuť!
Recept znie skvelo, určite vyskúšam!
Milujem bryndzové jedlá, teším sa na vyskúšanie tohto receptu!
Tento recept je skvelý, ľahko sa pripraví a chutí skvele.