Suroviny:
– 4 kusy kuracích pŕs
– 1 veľká cuketa
– 2 veľké paradajky
– 2 strúčiky cesnaku
– Soľ, korenie, čerstvo nasekaná petržlenová vňať
– Olej na vyprážanie
Kuracie prsia s cuketou a paradajkami
Postup:
1. Kuracie prsia dôkladne umyjeme, osušime a nakrájame na tenké plátky.
2. Cuketu umyjeme, očistíme a narežeme na tenké kolieska.
3. Paradajky umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky.
4. Cesnak olúpeme a jemne nasekáme.
5. Na panvici rozohrejeme olej a z oboch strán opiekame kuracie plátky, až kým nezískajú zlatistú farbu.
6. Následne pridáme nasekaný cesnak a pri neustálom miešaní opekáme ešte niekoľko minút.
7. Na záver pridáme cuketu a paradajky, smažíme ešte pár minút, kým zelenina nezmäkne.
8. Ochutíme soľou, korením a čerstvou petržlenovou vňaťou a podávame horúce.
Dobrú chuť!