Potrebujeme:
– 4 kuracie prsia s kostou
– 4 lyžice masla
– 2 lyžice oleja
– soľ
– korenie
– cesnakový prášok
– mletá paprika
– bylinková zmes
– 2 lyžice horčice
– 2 lyžice medu
– 2 lyžice worchestrová omáčka

 

Kuracie prsia s kosťou a kožou – Recepty

Postup:
1. Kuracie prsia osušíme kuchynským papierom a očistíme od prebytočného tuku.
2. Na tanieri zmiešame soľ, korenie, cesnakový prášok, mletú papriku a bylinkovú zmes. Kuracie prsia z oboch strán vložíme do tejto zmesi a dobre našúpame.
3. Na panvici rozpustíme maslo a olej a na ňom opečieme kuracie prsia z oboch strán do zlatista.
4. Znížime teplotu, pridáme horčicu, med a worchestrovú omáčku. Podlievame mäsom a fuhrujeme ešte pár minút, kým sa mäso dobre prepečie a omáčka nezhustne.
5. Hotové kuracie prsia podávame s prílohou podľa vlastného výberu.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *