Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 1 veľká cibuľa
– 4-5 strúčikov cesnaku
– 1 pohár smotany na varenie
– 1 pohár mäsového vývaru
– 2 lyžice ruzícok
– soľ, korenie, olej na smaženie

 

Kuracie prsia s ružičkovým kelom

Postup:

1. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme.

2. Na panvici rozpustíme olej a orestujeme na ňom cibuľu nakrájanú na drobné kocky. Pridáme mletý cesnak a ruzičky a krátko restujeme.

3. Potom pridáme kuracie mäso a opečieme ho z oboch strán do zlatista.

4. Pridáme smotanu a mäsový vývar a necháme podusiť cca 15 minút.

5. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.

6. Podávame teplé spolu s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *