Na prípravu kuracích pŕs s tatárskym dresingom od značky Hellmann’s budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– 200 g tatárskej omáčky Hellmann’s
– 1 citrón
– soľ, čierne korenie
– olivový olej
Kuracie prsia s tatárskou omáčkou Hellmann’s
Postup:
1. Kuracie prsia umyte, osušte a nakrájajte na tenké plátky. Osolte a okorenite podľa vlastnej chuti.
2. Na rozohriatej panvici s troškou olivového oleja opiekajte kuracie mäso z oboch strán, kým nezíska zlatistú farbu a nebude dobre prepečené.
3. Medzitým si pripravte šalátový dresing. V miske premiešajte tatársku omáčku Hellmann’s a šťavu z citrónu. Dochutíte soľou a korením podľa preferencií.
4. Upečené kuracie mäso servírujte s tatárskym dresingom. Podľa vlastného uváženia môžete pridať aj nejakú prílohu, ako je ryža alebo zemiaková kaša.
Dobrú chuť!