Ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– 1 cibuľa
– 3 PL majonézy
– 2 PL kečupu
– 1 PL horčice
– soľ, korenie

 

Kuracie prsia s tatarskou

Postup:
1. Kuracie prsia opláchneme pod tečúcou vodou a osušíme papierovou utierkou.
2. Cibuľu nasekáme na malé kúsky.
3. V miske si pripravíme zmes tatarskej omáčky: zmiešame majonézu, kečup, horčicu, poľahky osolíme a okoreníme podľa chuti.
4. Na panvici rozpustíme trochu masla a orestujeme cibuľu, až kým nebude sklovitá.
5. Kuracie prsia nakrájame na menšie rezne a pridáme k orestovanej cibuľe. Osolíme a okoreníme.
6. Pridáme pripravenú tatarskú omáčku a všetko dobre premiešame.
7. Pokryté necháme dusiť asi 15-20 minút na miernom ohni, občas premiešame.
8. Podávame s cestovinou, zemiakovou kašou alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *