Suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 200 g smotany na varenie
– 100 g nastrúhaného syra (napr. eidam, gouda)
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, čierne korenie, mletá paprika, cesnakový prášok

 

Kuracie prsia so smotanou a syrom

Postup:
1. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky a osolíme.
2. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a opečieme kuracie prsia z oboch strán, kým nezhnednú.
3. Pridáme na jemno nakrájaný cesnak a orestujeme.
4. Do panvice pridáme smotanu na varenie a necháme zahustiť.
5. Pridáme nastrúhaný syr a necháme roztopiť.
6. Ochutíme soľou, čiernym korením, mletou paprikou a cesnakovým práškom.
7. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s ryžou alebo cestovinou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *