Suroviny:
– 500g kuracích pŕs
– 1 veľká cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– sol, čierne korenie, mletá paprika
– olej na vyprážanie

 

Kuracie prsia v tatarke

Postup:
1. Kuracie prsia si očistíme, nakrájame na menšie kocky a prenesieme do misky.
2. Cibuľu jemne nasekáme a cesnak pretlačíme.
3. Do misky s kuracími prsiami pridáme cibuľu, cesnak, sol, čierne korenie a mletú papriku podľa chuti.
4. Všetko dobre premiešame a necháme aspoň hodinu odležať v chladničke, aby sa dobre prenikli chute.
5. Na panvici si rozohrejeme olej a na ňom opečieme marinované kúsky kuracieho mäsa z oboch strán.
6. Hotové kuracie prsia vložíme na tanier a podávame napríklad s dusenou ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *