Suroviny:
– 4 kusy kuracieho mäsa
– 4 vajcia
– soľ a korenie podľa preferencií
– olej na opekanie
Kuracie mäso obalené vo vajíčku
Postup:
1. Kuracie mäso umyjeme pod tečúcou vodou a dôkladne osušíme uterákom.
2. Do misky vyklepneme vajcia a šľaháme ich pomocou vidličky. Osvedčujeme soľou a korením podľa osobných preferencií.
3. Kuracie mäso ochutíme soľou a korením z oboch strán.
4. Na panvici zahrejeme olej a na ňom opečieme kuracie kúsky z každého smeru do zlatistej farby.
5. Následne do panvice nalievame rozšľahané vajcia a necháme ich zahustiť.
6. Kuracie mäso s vajíčkom servírujeme teplé. Podľa vlastného uváženia môžeme pridať prílohu alebo šalát. Prajeme dobrú chuť!