Kuracie stehná na rasci

Ak hľadáte recept na kuracie stehná s rascou, tu je jednoduchý spôsob, ako si ich pripraviť:

Ingrediencie:

  • 4 kuracie stehná
  • 2 lyžice rasci
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ a čierne korenie podľa chuti

 

Kuracie stehná na rasci

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 200°C.
  2. Kuracie stehná dôkladne umyte a osušte papierovou utierkou.
  3. V miske zmiešajte rascu, olivový olej, soľ a korenie.
  4. Kuracie stehná vložte do veľkej misky a potrite ich rascovou zmesou z oboch strán.
  5. Na plechu na pečenie umiestnite papier na pečenie a naň rozložte stehná.
  6. Pečte v predhriatej rúre asi 40-45 minút, alebo kým nebudú stehná zlatisté a pekne prepečené.
  7. Po upečení nechajte stehná ešte pár minút odpočívať a potom ich podávajte.

Môžete ich podávať s prílohou ako napríklad ryža, zemiaky, alebo zeleninou. Dobrú chuť!

Similar Posts

3 Comments

  1. Júlia píše:

    Dnes som kuracie na rasci tiež robila. Vyšlo mi dobre. 🙂

  2. Hanka píše:

    Ja tiež ale dopadlo to úplne naopak.
    Nič nejedol sa aspoň pes.

    Proste sa mi na panvici ta rasca spiekla a všetko chutilo hrozne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *