Ak hľadáte recept na kuracie stehná s rascou, tu je jednoduchý spôsob, ako si ich pripraviť:
Ingrediencie:
- 4 kuracie stehná
- 2 lyžice rasci
- 2 lyžice olivového oleja
- soľ a čierne korenie podľa chuti
Kuracie stehná na rasci
Postup:
- Predhrejte rúru na 200°C.
- Kuracie stehná dôkladne umyte a osušte papierovou utierkou.
- V miske zmiešajte rascu, olivový olej, soľ a korenie.
- Kuracie stehná vložte do veľkej misky a potrite ich rascovou zmesou z oboch strán.
- Na plechu na pečenie umiestnite papier na pečenie a naň rozložte stehná.
- Pečte v predhriatej rúre asi 40-45 minút, alebo kým nebudú stehná zlatisté a pekne prepečené.
- Po upečení nechajte stehná ešte pár minút odpočívať a potom ich podávajte.
Môžete ich podávať s prílohou ako napríklad ryža, zemiaky, alebo zeleninou. Dobrú chuť!
Skutočne zaujímavý recept.
Dnes som kuracie na rasci tiež robila. Vyšlo mi dobre. 🙂
Ja tiež ale dopadlo to úplne naopak.
Nič nejedol sa aspoň pes.
Proste sa mi na panvici ta rasca spiekla a všetko chutilo hrozne.