Ingrediencie:
– 2 kuracie prsia
– 4 polievkové lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky cesnaku, nasekané
– 1 čajová lyžička mletej papriky
– 1 čajová lyžička rasce (oregano)
– 1 čajová lyžička tymianu
– štipka soli a čierneho korenia
Marináda na kuracie prsia
Postup:
1. Do misky zmiešajte olivový olej, nasekaný cesnak, mletú papriku, rasce, tymian, soľ a korenie.
2. Kuracie prsia nakrájajte na tenké plátky a vložte ich do zmesi marinády. Dobre ich obalte marinádou, aby sa všetky kúsky rovnomerne premiešali.
3. Prikryte misku potravinovou fóliou a nechajte kuracie prsia odpočívať v chladničke aspoň 2 hodiny, najlepšie však cez noc.
4. Po odpočinku vložte kuracie prsia na gril alebo do vyhriatej panvice a opečte ich z oboch strán dozlatista.
5. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu a nezabudnite na osviežujúci šalát.
Dobrú chuť!