Pečienkové halušky

Pečienkové halušky sú važne skvelý jedlom, Síce nie vždy som mala rada, pečeň, ale toto je delikatesa.
Fakt chutný a rýchly recept na prípravu

Suroviny:
– 500 g knedlíkových tlustých škrobových halušiek
– 250 g bravčových pečienok
– 1 veľká cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 polievkové lyžice oleja
– soľ, korenie, sladká paprika

Pečienkové halušky

Postup:

1. Pečienky očistíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Cibuľu a cesnak očistíme a nasekáme.
3. Do hrnca nalejeme vodu, pridáme soľ a privedieme k varu. Do vriacej vody vložíme halušky a varíme ich podľa návodu na obale.
4. Na panvici si rozohrejeme olej a osmahneme na ňom cibuľu a cesnak.
5. Pridáme nakrájané pečienky a opečieme ich dozlatista.
6. Dochutíme solou, korením a sladkou paprikou.
7. Uvarené halušky odcedíme a zmiešame ich s osmaženými pečienkami.
8. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *