Penová torta plnka

**Ingrediencie:**
– 250g penových cukríkov
– 125ml smotany na šľahanie
– 1 lyžica želatíny
– 2 lyžice vody

 

Plnka na penovú tortu

**Postup:**
1. Do hrnca vložte penové cukríky a pridajte smotanu na šľahanie. Umiestnite na mierny plameň a nechajte cukríky postupne taviť, občas premiešajte.

2. Želatínu rozpustite vo vode a nechajte ju stuhnúť.

3. K roztopenému cukru pridať stuhnutú želatínu za pomoci mixéra a dôkladne premiešajte.

4. Tortovú formu vystlite potravinárskou fóliou a nalejte do nej pripravenú penovú zmes.

Plnka do vajíčok

Plnka do vajíčok

Čítať viac »

5. Nechajte tortu chladnúť v chladničke minimálne 3 hodiny, optimálne cez noc.

6. Pred podávaním tortu vyberte z formy a ozdobte podľa vlastných preferencií.

Príjemnú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *