Plnka do torty z mascarpone a tvarohu

Potrebujete:

– 250 g mascarpone
– 250 g tvarohu
– 200 g práškového cukru
– 1 balenie vanilkového cukru
– šťava z polovice citróna
– 200 ml šľahačky určené na šľahanie
– 200 g piškót
– kakao na posypanie

 

Plnka do torty s mascarpone a tvarohom

Postup:

1. V miske spojte mascarpone, tvaroh, práškový cukor, vanilkový cukor a citrónovú šťavu.

2. V inej miske šľahajte šľahačku, až kým nezíska pevnú konzistenciu.

3. Opatrne vmiešajte šľahačku do zmesi s mascarpone a tvarohom.

Ako doma upiecť chlieb?

Ako doma upiecť chlieb?

Čítať viac »

4. Na dno tortovej formy umiestnite vrstvu piškót a následne vrstvu zmesi s mascarpone a tvarohom. Tento postup opakujte, kým nevyčerpáte všetky suroviny.

5. Na povrchu torty posypte kakaom.

6. Umiestnite tortu do chladničky a nechajte ju stuhnúť minimálne 4 hodiny, ideálne cez noc.

7. Po stuhnutí môžete tortu ozdobiť ovocím, čokoládou alebo podľa vlastnej kreativity.

Prajem vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *