Suroviny:
– 1 cibuľa
– 2 mrkvy
– 1 zelerový koreň
– 2 strúčiky cesnaku
– 500 g kuracieho mäsa
– 1 plechovka rajčín (nasekaných)
– 1 liter kuracieho vývaru
– soľ, korenie, paprika
– olej na opraženie

 

Ragú polievka s kuracím mäsom

Postup:
1. Cibuľu, mrkvu, zeler a cesnak nakrájame na drobné kúsky.
2. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme cibuľu, pridáme mrkvu a zeler a opečieme dozlatista.
3. Pridáme nakrájané kuracie mäso a orestujeme ho zo všetkých strán.
4. Pridáme rajčiny a kurací vývar a povaríme na miernom ohni asi 30 minút.
5. Dochutíme soľou, korením a paprikou podľa chuti.
6. Podávame teplú s čerstvým chlebom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *