Tu máte recept na restovanú bravčovú pečeň s jablkami:

Suroviny:

  • 500 g bravčovej pečene
  • 2 jablká
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice masla
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • čerstvé bylinky na ozdobenie (napríklad petržlenová vňať)

 

Restovaná bravčová pečeň s jablkami

Postup:

  1. Bravčovú pečeň nakrájajte na tenké plátky a osolte a okoreňte ich čiernym korením.
  2. Na panvici rozohrejte maslo a pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujte ich dozlatista.
  3. Pridajte plátky bravčovej pečene na panvicu a orestujte ich z oboch strán, kým nebudú krásne hnedé a voniať.
  4. Jablká zbavte jadierka a nakrájajte na tenké plátky.
  5. Pridajte na panvicu jablká a orestujte ich spolu s bravčovou pečeňou až do zmäknutia.
  6. Podávajte na tanieri a ozdobte čerstvými bylinkami, napríklad petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť! Ak máte ešte nejaké otázky, neváhajte sa opýtať.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *