Rumová poleva na koláč

Na pripravenie rumovej glazúry budete potrebovať nasledujúce suroviny:

– 2 polievkové lyžice rumu
– 200 g cukru
– 100 ml vody
– 1 vanilkový cukor

 

Rumová glazúra na koláč

Postup:
1. V hrnci zahrejte vodu na nízkej teplote a postupne pridávajte cukor spolu s vanilkovým cukrom.
2. Nechajte zmes variť pomaly, kým sa cukor úplne nerozpustí.
3. Potom vmiešajte rum a ešte chvíľu miešajte, aby sa ingrediencie dôkladne spojili.
4. Keď dosiahnete hladkú a tekutú konzistenciu bez hrudiek, odstavte zmes z tepla a nechajte ju trošku vychladnúť.

Avokádovo-cícerová pomazánka

Avokádovo-cícerová pomazánka

Čítať viac »

Vaša rumová glazúra na koláč je hotová! Môžete ju naliať ešte teplú na koláče alebo nechať vychladnúť a potom jemne polejte. Prajeme vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *