Srnčí perkelt na maďarský spôsob

Určite vám pomôžem s receptom na srnčí perkelt na maďarský spôsob:

Zložky:

  • 500 g srnčieho mäsa (nakrájaného na kúsky)
  • 2 cibule (nakrájané na drobné kúsky)
  • 3 strúčiky cesnaku (nasekané)
  • 2 lyžice sladkej papriky
  • 1 lyžica mletej červenej papriky
  • 250 ml vývaru (hovädzí alebo zeleninový)
  • 200 ml smotany na varenie
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Olej na opekanie

 

Srnčí perkelt na maďarský spôsob

Postup:

  1. V hrnci si zohrejte olej a opečte cibuľu do zlatista.
  2. Pridajte nakrájané srnčie mäso a opečte ho zo všetkých strán, kým nie je vnútri ružové.
  3. Pridajte cesnak a opečte ho krátko.
  4. Pridajte sladkú a mletú červenú papriku, vývar, soľ a korenie. Znížte teplotu a nechajte povariť 30-40 minút, kým mäso nezmäkne.
  5. Pred servírovaním pridajte smotanu a premiešajte. Nechajte prevrieť a potom stiahnite z tepla.
  6. Podávajte s knedľou alebo cestovinami.

Dúfam, že vám tento recept vyhovuje. Dobrú chuť!

Podobné príspevky

10 Komentárov

  1. Janko123 píše:

    Tento recept na srnčí perkelt vyzerá fantasticky! Milujem maďarské jedlá a určite vyskúšam tento recept. Dúfam, že sa mi podarí tak dobre ako vám. Ďakujem za zdieľanie!

  2. MartaZlatá píše:

    Wow, srnčí perkelt na maďarský spôsob! To je niečo, čo som ešte nikdy nerobila. Určite to vyskúšam na víkend, keď prídu hostia. Vyzerá to naozaj chutne! Ďakujem za tip!

  3. PeťoKuchár píše:

    Tento recept vyzerá skvele! Mám rád varenie a srnčie mäso je moja obľúbená voľba. Teším sa, že si ho pripravím podľa vášho návodu. Dobrú chuť aj všetkým ostatným!

  4. ZelenýRybár píše:

    Srnčí perkelt? To znie úžasne! Rád skúšam nové recepty a tento sa mi páči najmä preto, že obsahuje smotanu. Musím to vyskúšať už zajtra! Díky za skvelý nápad.

  5. Lukáš12345 píše:

    Ďakujem za recept na srnčí perkelt! Nikdy som ho nevaril, ale znie to jednoducho a chutne. Určite vyskúšam tvoj spôsob prípravy a verím, že bude výborný!

  6. KikiKuchynka píše:

    Toto je presne to jedlo, ktoré milujem! Srnčí perkelt má svoje čaro a veľmi sa teším na jeho prípravu doma. Vďaka za jednoduchý recept, určite ho vyskúšam hneď tento víkend!

  7. BorisHráč píše:

    ‘Srnčí perkelt’?! To je niečo nové pre mňa a už teraz mi tečú sliny! Všetky ingrediencie sú super a tá smotana musí dodať jedlu skvelú chuť. Som zvedavý na výsledok!

  8. IvankaDoma píše:

    ‘Tento recept je úžasný!’ Srnčí perkelt milujem a tvoj postup vyzerá veľmi jednoduchý. Naozaj sa teším na tú lahodnú chuť so smotanou – to bude mňamka!

  9. _FeroMistr_ píše:

    ‘Recept na srnčí perkelt’ ma nadchol! Chcem urobiť pre rodinu niečo špeciálne a tento pokrm vyzerá ako skvelá voľba. Už sa neviem dočkať, kedy ho ochutnáme spoločne.

  10. -JanaKuchynka- píše:

    ‘Srnčí perkelt’ je presne to pravé pre moju rodinu!’ Rada varím a tvoje inštrukcie sú jasné. Určite ho urobím čoskoro – ďakujem za zdieľanie tak chutného receptu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *