Šťavnaté kuracie rezne s tatarkou

Potrebujeme:
– 4 kuracie rezne
– 2 vajcia
– strúhanku
– soľ, korenie
– olej na smaženie
– tatarka (domáca alebo kúpená)

 

Šťavnaté kuracie rezne s tatarkou

Postup:
1. Rezne osolíme a okoreníme.
2. V jednej miske rozšľaháme vajcia.
3. V druhej miske pripravíme strúhanku.
4. Rezne ponoríme najprv do vajec, potom do strúhanky.
5. Rozohrejeme olej na panvici a vložíme rezne.
6. Smažíme z oboch strán do zlatista.
7. Hotové rezne vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na utierke.
8. Servírujeme s tatarkou a prílohou podľa vlastného výberu (napr. zemiaková kaša, ryža, zemiakové štiepky).

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

7 Komentárov

  1. Whabsuda píše:

    Super recept, vyskúšam určite!

  2. Rmenyhert píše:

    Tatarka je top, vždy k tomu kuraci rezne.

  3. Cyprian93 píše:

    Takéto jednoduché recepty sú vždy skvelé.

  4. Janko123 píše:

    Tento recept vyzerá skvele! Milujem kuracie rezne s tatarkou. Už sa teším, keď si ich pripravím na obed. Ďakujem za tip, určite to vyskúšam a budem mať radosť z jedla!

  5. Kocurik_88 píše:

    Super recept! Smažené rezne sú moja obľúbená pochúťka. Tatarka k tomu je skvelá voľba. Už sa mi zbierajú chute a neviem sa dočkať, kedy to urobím doma!

  6. SlovenskýBubák píše:

    Wow, kuracie rezne s tatarkou sú naozaj mňam! Tento jednoduchý recept je presne to, čo potrebujem na víkend. Ďakujem za inšpiráciu, určite ho vyskúšam!

  7. Marta_2023 píše:

    Tento recept je parádny! Kuracie rezne sú vždy výborné a s tatarkou ešte lepšie. Už som si zapísala ingrediencie a chystám sa na prípravu. Dobrú chuť prajem všetkým!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *