Šťavnaté vyprážané kuracie rezne

Na prípravu šťavnatých vyprážaných kuracích rezňov budete potrebovať nasledujúce suroviny:

– kuracie plátky
– prášková múka
– jedno vajce
– strúhanka
– soľ
– korenie
– olej na smaženie

 

Šťavnaté kuracie plátky na panvici

Pokyny:

Chlieb bez droždia

Chlieb bez droždia

Čítať viac »

1. Kuracie plátky dôkladne očistite od tuku a nechajte ich chvíľu vyschnúť.
2. Každý plátok osolte a okoreňte podľa vlastného gusta, následne dobre premiešajte.
3. Každý plátok najprv namočte vo vyšľahanom vajci, potom obalte v múke a nakoniec v strúhanke.
4. Na panvici zahrejte olej a na ňom opečte kuracie plátky z oboch strán, až kým nezískajú krásnu zlatohnedú farbu.
5. Plátky preložte na papierovú utierku, aby ste odstránili prebytočný olej.

Šťavnaté vyprážané kuracie plátky môžete servírovať s dusenou ryžou alebo zemiakovým pyré, skombinovanými s čerstvým zeleninovým šalátom. Príjemnú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

7 Komentárov

  1. Bvargova píše:

    Skvelý recept, určite vyskúšam.

  2. Uradicova píše:

    Tento recept je skvelý, ľahko sa pripravuje.

  3. Hgonova píše:

    Milujem vyprážané kuracie rezne, budem musieť tento recept vyskúšať.

  4. Miroslav Mikus píše:

    Neviem sa dočkať, kedy si toto uvarím, znie to veľmi chutne.

  5. Tibor24 píše:

    Vďaka za tip na nový recept, vyzerá to super!

  6. Slobodnikova Beata píše:

    Toto je presne ten druh jedla, ktoré mám rada. Ďakujem za recept!

  7. Mala Rebeka píše:

    Chutné jedlo a jednoduchý postup. Skvelé!