Syrová roláda Havran
  • Syrová roláda Havran je lahodným pokrmom, ktorý môžete pripraviť aj s prídavkom hovädzieho mäsa. Postupujte nasledovne:
    1. Zmiešajte strúhaný syr (napríklad eidam) s jemne nakrájanou šunkou, nasekanou cibuľou a petržlenom. Prípadne môžete pridať aj strúhanú mrkvu alebo papriku podľa chuti.
    2. Na panvici osmažte na oleji nakrájené cibuľové krúžky, kým nezhnednú. Pridajte na kocky nakrájené hovädzie mäso a orestujte. Osoľte, opepřte a prisypte provensálske bylinky. Dôkladne premiešajte.
    3. Syrovú zmes rozložte na strúhaný syr posypaný na papier na plechu. Rozprostrite zmes po celej ploche a zakľučkujte do podoby rolády.
    4. Roládu pecťe v predhriatej rúre na 180 °C počas približne 30 minút.
    5. Hotovú roládu nechajte chvíľu vychladnúť a potom podávajte na plátky s citrónovým dresingom a čerstvou zeleninou.

Dúfam, že vám táto receptúra pomôže pripraviť vynikajúcu syrovú roládu s hovädzím mäsom. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *