Trhané kuracie mäso

Trhané kuracie mäso je veľmi jednoduché a chutné jedlo, ktoré môžete pripraviť aj doma. Na príprav nie je nič zložité, čo by nezvládna aj začínajúca kuchárka. Perto je prípava vhodná pre každého.

Použila som všedné potraviny, ktoré nájdete aj u vás doma. Preto nemusíte utekať do obchodu.

Tu je recept:

Potrebujete:
– kuracie prsia
– olej
– soľ
– korenie
– cesnak
– cibuľa
– paprika
– perník
– trochu vody

 

Trhané kuracie mäso

Postup:

1. Kuracie mäso nakrájajte na menšie kúsky a osolte a okoreňte podľa chuti.

2. Na panvici si rozohrejte olej a pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujte ich do zlatista.

3. Pridajte k nim nakrájané kúsky kuracieho mäsa a orestujte do mäsa začne byť peknú zlatistá skôrka.

4. Potom pridajte trochu vody, aby sa mäso podusilo a zmäklo.

5. Na záver pridajte papriku a perník a nechajte chvíľu podusit.

6. Mäso môžete podávať samostatne alebo s prílohou podľa vašej chuti.

Dobrú chuť!

 

Budem rada, ak mi zanecháte nejaký posteh alebo váš komentár a to v sekcii o niečo nižšie.
Každý komentár rada čítam a naň aj odpoviem.
Ďakujem krásne milí moji sledovatelia.

BBQ trhané kuracie mäso s domácou bagetou a šalátom Coleslaw ???? | Viktor Nagy | Kuchyňa Lidla

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *