Tuhy krém na tortu

Ahoj! Tu máš recept na tuhý krém na tortu:

Ingrediencie:

  • 500 ml šľahačky na šľahanie
  • 100 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor

 

Tuhy krém na tortu

Postup:

  1. V míske zmiešaj šľahačku na šľahanie, práškový cukor a vanilkový cukor.
  2. Použi mixér na strednej rýchlosti na šľahanie zmesi, až kým nezískaš pevnú a krémovú šľahačku.
  3. Krém daj do chladničky asi na hodinu, aby stvrdol a vychladol pred použitím na tortu.

Keď sa krém dostatočne vychladí, môžeš ho použiť na ozdobenie svojej torty. Aplikuj ho rovnomerne na každú vrstvu torty alebo ho použi ako náplň medzi vrstvami.

Prajem dobrú chuť a keby si mal(a) ešte nejaké ďalšie otázky, neváhaj sa opýtať!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *