Tuniaková bageta

Bageta s tuniakom predstavuje skvelú a výživnú alternatívu, ktorá je veľmi populárna medzi priaznivcami morských plodov. Zvyčajne obsahuje čerstvého tuniaka, zeleninu a rôzne omáčky. Ak máte záujem o jej prípravu, tu je jeden z receptov, ktorý by ste mohli vyskúšať:

Čo budete potrebovať:

  • 1 tuniakový filet
  • 1 bageta
  • Sójovú omáčku
  • Čerstvý šalát
  • Plátky rajčiny
  • Plátky uhorky
  • Plátky cibule
  • Mayonézu (podľa vlastnej chuti)
  • Horčicu (podľa preferencie)
  • Soľ a korenie (podľa toho, ako máte radi)

Bageta s tuniakom

Príprava:

Jednoduché cestoviny s paradajkovou omáčkou

Jednoduché cestoviny s paradajkovou omáčkou

Čítať viac »

  1. Najprv opláchnite tuniakový filet a osušte ho papierovými utierkami. Chuť dolaďte soľou a korením podľa seba.
  2. Na panvici zohrejte trošku olivového oleja a opečte filet z tuniaka z oboch strán, až kým nezíska zlatohnedú farbu. (Mal by zostať mierne šťavnatý vo vnútri.)
  3. Bagetu rozkrojte na polovicu a vnútornú časť potrite sójovou omáčkou podľa chuti.
  4. Na spodnú časť bagety poukladajte šalát, rajčiny, uhorky a cibuľu.
  5. Na zeleninu uložte opečený filet z tuniaka.
  6. Na vrchnú polovicu bagety môžete pridať majonézu a horčicu podľa chuti.
  7. Zakryte druhou polovicou bagety a jemne stlačte, aby sa ingrediencie spojili.
  8. Podávajte ju môžete teplú alebo studenú.

Užite si túto lahodnú tuniakovú bagetu! Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *