Tuniaková bageta

Tuniakova bageta je chutnou a výživnou voľbou, ktorá je obľúbená medzi milovníkmi morských plodov. Táto bageta je zvyčajne plnená čerstvou tuniakovou rybou, zeleninou a omáčkou. Ak ju chcete pripraviť, navrhujem nasledovný recept:

Potrebujete:

  • 1 tuniakový filét
  • 1 bagetu
  • Sójovú omáčku
  • Čerstvý šalát
  • Plátky paradajky
  • Plátky uhorky
  • Plátky cibule
  • Mayonézu (podľa chuti)
  • Horčicu (podľa chuti)
  • Soľ a korenie (podľa chuti)

Tuniaková bageta

Postup:

  1. Tuniakový filét opláchnite a osušte kuchynským papierom. Osolte a okoreňte podľa chuti.
  2. Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja a opečte tuniakový filét z oboch strán dozlatista. (Mali by ste mať stredne priehľadný vnútorný pás.)
  3. Bagetu rozkrojte na polovicu a vnútornú stranu potrite sojovou omáčkou podľa chuti.
  4. Na spodnú časť bagety položte plátky šalátu, paradajky, uhorky a cibuľky.
  5. Opečený tuniakový filét položte na zeleninu.
  6. Na zvyšok bagety môžete pridať podľa chuti mayo a horčicu.
  7. Zakryte bagetou a stlačte ju, aby sa ingrediencie spojili.
  8. Môžete ju podávať teplú alebo studenú.

Vychutnajte si túto tuniakovú bagetu! Bon appétit!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *