Uhorkový šalát bez sterilizovania

Ak chcete pripraviť uhorkový šalát bez sterilizácie, nasledujte tieto kroky:

  1. Pripravte si čerstvé uhorky. Opláchnite ich pod tečúcou vodou a osušte ich dobre.
  2. Ošúpajte uhorky alebo ich ponechajte s kôrou, ak preferujete. Nakrájajte ich na tenké plátky alebo kocky, podľa preferencie.
  3. V miske zmiešajte uhorky s nakrájanou cibuľkou, kôprom a soľou. Môžete pridať aj ďalšie ingrediencie, ako sú cesnak, korenie, ocot alebo cukor, podľa chuti.
  4. Premiešajte všetky ingrediencie, aby sa dobre spojili. Ak chcete dosiahnuť vláčnejšiu konzistenciu, nechajte šalát odležať v chladničke aspoň hodinu.
  5. Po odležaní šalát podávajte chladený ako osviežujúci prílohu k rôznym jedlám.

 

Uhorkový šalát bez sterilizovania

Pamätajte, že bez sterilizácie sa šalát uchováva iba krátkodobo v chladničke. Ak chcete dlhšiu trvanlivosť, odporúča sa uhorky sterilizovať alebo použiť iný konzervačný proces.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *