Varená plnka

Uvarená náplň je výnimočný doplnok k rôznym pokrmom. Ak máte záujem pripraviť uvarenú náplň, budete potrebovať nasledujúce suroviny:

  • 250 g uvareného mäsa (napríklad bravčovej pečene, kuraciny alebo hovädziny)
  • 1 cibuľu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 mrkvu
  • 1 lyžičku masla alebo oleja
  • soľ a korenie podľa vlastnej chuti

 

Uvarená náplň

Postupujte nasledovne:

Ako upiecť lososa s kožou?

Ako upiecť lososa s kožou?

Čítať viac »

  1. Na panvici rozohrejte maslo alebo olej.
  2. Pridajte jemne nakrájanú cibuľu a cesnak, a na miernom ohni ich orestujte, kým nezmäknú a nezískajú zlatistú farbu.
  3. Pridajte nastrúhanú mrkvu a pokračujte v orestovaní, až kým sa mrkva nezmäkne.
  4. Po chvíli vmiešajte nakrájané uvarené mäso a varte ďalej, kým sa všetky zložky dobre nespoja a nepripomínajú hladký krém.
  5. Podľa potreby dochuťte soľou a korením podľa vlastného vkusu.
  6. Uvarenú náplň môžete využiť ako plnku do cestovín, zemiakových plackov, alebo si ju vychutnajte samostatne ako chutný prílohu.

Prajem vám dobrú chuť! Ak máte ďalšie otázky, s radosťou vám poskytnem pomoc.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

4 Komentáre

  1. MisterJ píše:

    Tento recept na varenú plnku je skvelý! Vždy som mal rád jedlá s plnkami a táto sa zdá byť veľmi chutná. Určite ju vyskúšam, lebo vyzerá jednoducho a rýchlo sa pripravuje. Dúfam, že bude chutiť aj mojej rodine!

  2. Kocúr123 píše:

    Wow, varené mäso v plnke? To znie fantasticky! Nikdy ma nenapadlo pridať mrkvu, určite to dodá jedlu skvelú chuť. Ďakujem za tipy, určite to skúsim na víkend!

  3. ZelenéJablko píše:

    Musím povedať, že tento recept je veľmi inšpiratívny. Varená plnka sa dá použiť na mnoho spôsobov a ja milujem variabilitu v kuchyni. Určite sa na to pozriem bližšie a urobím si vlastnú verziu.

  4. PaliHrac píše:

    Perfektný recept! Mám rád jednoduché jedlá, ktoré sú chutné a zdravé. Myslím si, že táto varená plnka sa hodí k mnohým jedlám. Už sa teším na prípravu a ochutnávanie!