Zapekané rezne s horčicou

Pečené rezne s horčicou predstavujú vynikajúce jedlo, ktorému sa ťažko odoláva. Tu je jednoduchý návod, ktorý vám pomôže vytvoriť túto pochúťku:

Ingrediencie:

  • 4 kúsky bravčovej panenky alebo kuracieho mäsa
  • 2 lyžice horčice
  • 4 plátky syra (napríklad eidam, korbáčik)
  • 4 kúsky šunky
  • Soľ a korenie podľa vlastnej preferencie
  • 2 vajcia
  • Strúhanka
  • Olej na smaženie

 

Pečené rezne s horčicou

Príprava:

Venčeky ktoré sa vždy podaria

Venčeky ktoré sa vždy podaria

Čítať viac »

  1. Panenku alebo kuracie mäso nakrájajte na tenké plátky, jemne ich naklepte a ochuťte soľou a korením podľa vkusu.
  2. Každý plátok mäsa potrite horčicou z oboch strán.
  3. Na každý kus mäsa položte jeden plátok syra a jeden plátok šunky.
  4. Rezne zrolujte a zabezpečte ich špáradlom alebo špagátom.
  5. V miske rozšľahajte vajcia, zatiaľ čo strúhanku pripravte do inej misky.
  6. Skrútené rezy najprv ponorte do vajec, a potom ich obalte v strúhanke, aby boli dobre pokryté.
  7. Na panvici zahrejte trošku oleja na strednom ohni.
  8. Položte rezy na rozohriatu panvicu a opečte ich zo všetkých strán do zlatista, zvyčajne to trvá 3-4 minúty na každú stranu.
  9. Keď sú rezy hotové, nechajte ich niekoľko minút odležať pred podávaním.

Pečené rezne s horčicou môžete servírovať s prílohou podľa vášho výberu, ako sú napríklad zemiaky, ryža alebo opekané zemiakové plátky. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

5 Komentárov

  1. Avatar of Stanislava89 Stanislava89 píše:

    Toto je presne ten typ jedla, ktorý milujem. Určite vyskúšam tento recept.

  2. Avatar of Lujza51 Lujza51 píše:

    Recept sa zdá byť veľmi jednoduchý a chutný, ďakujem za tip!

  3. Avatar of Podhradska Nikola Podhradska Nikola píše:

    Super recept, ľahko pochopiteľný aj pre začiatočníkov v kuchyni.

  4. Avatar of Radamcova Radamcova píše:

    Zapekané rezy s horčicou sú moje obľúbené jedlo, určite si ich pripravím podľa tohto návodu.

  5. Avatar of Michal11 Michal11 píše:

    Tento recept mi naozaj vyhovuje. Rýchly a lahodný spôsob prípravy.