Zavárané mäso v pohári recept

Samozrejme, tu je slovenský recept na konzervované mäso v nádobe:

Postup prípravy:

  1. Vyberte si druh mäsa podľa vašich prianí. Môžete použiť hovädzinu, bravčovinu alebo kurčatá. Pokrájajte ich na drobné úseky.
  2. Do hrnca pridajte trochu oleja a osmažte nakrájané mäso, dokiaľ nebude dobre prepečené a jemne zhnedne.
  3. Pridajte nakrájanú cibuľu, cesnak a iné zeleniny podľa vašich preferencií, ako sú papriky, mrkva alebo paradajky. Opečte ich spoločne s mäsom, až kým nezmäknú.
  4. Následne pridajte koreniny a bylinky podľa vlastných chutí, ako sú soľ, čierne korenie, paprika, tymián alebo rozmarín. Zalejte zaváracím bujónom alebo vývarom a nechajte variť približne 30 minút, aby sa chute prepojili a mäso zjemnilo.
  5. Preložte zmes do nádob alebo skleničiek. Môžete ju vrstviť s plátkom syra alebo šunky pre dodatočný chuťový zážitok.
  6. Uzatvorte nádoby viečkom alebo fóliou a nechajte ich vychladnúť v chladničke aspoň niekoľko hodín alebo cez noc, aby sa chute dobre spojili.
  7. Podávajte vychladené a ozdobte čerstvými bylinkami, ako je petržlen alebo kôpor. Môžete tiež ponúknuť s kúskom čerstvého chleba alebo pekárskych výrobkov.

 

Najlepšia cícerová polievka

Najlepšia cícerová polievka

Čítať viac »

Konzervované mäso v nádobe recept

Dúfam, že si túto jedinečnú verziu konzervovaného mäsa v nádobe naozaj vychutnáte!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

5 Komentárov

  1. Branislava Sarova píše:

    Recept znie skvele, určite ho vyskúšam.

  2. Mala Jergus píše:

    Tento recept mi pripomína staré dobré časy u babičky.

  3. Finkova Stefania píše:

    Nikdy som nevarila zavárané mäso, ale tento recept ma inšpiruje.

  4. Olympia Bartos píše:

    Zaujímavý recept, ďakujem za zdieľanie.

  5. Svatopluk05 píše:

    Skvelý nápad na inováciu klasického receptu na zavárané mäso.