Zaváraný hlávkový šalát

Zavarený hlávkový šalát je ľahko pripraviteľné a chutné jedlo. Nižšie nájdete postup, ako si ho môžete vytvoriť:

Potrebné ingrediencie:

  • Hlávkový šalát
  • Cibuľa
  • Paprika
  • Olej
  • Ocot
  • Soľ
  • Cukor

 

Zavarený hlávkový šalát

Postup prípravy:

Bylinný čaj s ostropestřcem mariánským recept

Bylinný čaj s ostropestřcem mariánským recept

Čítať viac »

  1. Dôkladne odstráňte vonkajšie listy hlávkového šalátu a umyte ho pod tečúcou vodou. Potom ho nakrájajte na tenké prúžky.
  2. Cibuľu umyte a nakrájajte na polmesiačiky po odlúpení šupky.
  3. Papriku očistite od semien a rozkrájajte na dlhé pásiky.
  4. Na panvici zohrejte olej, pridajte cibuľu a papriku a opražte ich, kým nezmäknú.
  5. Potom pridajte ocot, soľ a cukor podľa vkusu a nechajte zmes variť približne 2-3 minúty.
  6. Spájajte zmes s hlávkovým šalátom a nechajte ju trochu vychladnúť.
  7. Šalát podávajte chladený. Prajeme vám dobrú chuť!

Verím, že tento recept vám pomôže pri príprave zavaraného hlávkového šalátu. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa opýtať!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *