Ako upiecť gaštany doma

Ako upiecť gaštany doma? Áno gaštany môžeme pripraviť jednoducho a rýchlo. A to len za pár minút s troškou chcenia. A dnes to spolu pripravíme.

Ingrediencie:
– 1 kg čerstvých gaštanov
– voda

Ako upiecť gaštany doma?

Postup:
1. Gaštany dôkladne umyte pod tečúcou vodou.
2. Na každom gaštanu urobte ostrý zarez na špičke.
3. V hrnci uvaríme vodu a dáme do nej gaštany.
4. Varíme ich približne 20 minút, alebo kým nezačnú pukat šupky.
5. Odstavíme hrniec a necháme gaštany trochu vychladnúť.
6. Potom si každý gaštan vezmite do ruky a oddeľte šupku aj vnútornú škrupinu.
7. Hotové domáce gaštany môžete podávať ešte teplé ako chuťovú pochúťku. Dobrú chuť!

Similar Posts

One Comment

  1. Roman píše:

    Nikdy by som nepovedal, že je to také dobré.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *