Ako upiecť hokkaido? Hokkaido je naša dziňa, takže pripraviť ju viete. Keďže táto zelenina je súčasťou nášho jedálnička po stovky rokov.
Recept na pečenie Hokkaido bučky:
Ingrediencie:
– 1 Hokkaido bučka
– 2 polievkové lyžice olivového oleja
– soľ a korenie podľa chuti
Ako upiecť hokkaido?
Postup:
1. Predohriať rúru na 200°C.
2. Hokkaido bučku dôkladne umyjte, ošúpte a nakrojte na rovnaké kúsky.
3. V miske zmiešajte olivový olej, soľ a korenie.
4. Nakrájané kúsky bučky jemne potrite olejovou zmesou.
5. Bučku položte na plech vyložený papierom na pečenie.
6. Pečte v rúre asi 25-30 minút alebo dovtedy, kým nezmäkne.
7. Hokkaido bučka bude hotová, keď bude mäkká na dotyk.
Podávajte teplú ako prílohu k jedlám alebo samostatne s bylinkovým jogurtom. Dobrú chuť!
Myslíš tým tekvicu? Keďže hokkaido je tekvica. že áno?