Ako upiecť hokkaido

Ako upiecť hokkaido? Hokkaido je naša dziňa, takže pripraviť ju viete. Keďže táto zelenina je súčasťou nášho jedálnička po stovky rokov.

Recept na pečenie Hokkaido bučky:

Ingrediencie:
– 1 Hokkaido bučka
– 2 polievkové lyžice olivového oleja
– soľ a korenie podľa chuti

 

Ako upiecť hokkaido?

Postup:
1. Predohriať rúru na 200°C.
2. Hokkaido bučku dôkladne umyjte, ošúpte a nakrojte na rovnaké kúsky.
3. V miske zmiešajte olivový olej, soľ a korenie.
4. Nakrájané kúsky bučky jemne potrite olejovou zmesou.
5. Bučku položte na plech vyložený papierom na pečenie.
6. Pečte v rúre asi 25-30 minút alebo dovtedy, kým nezmäkne.
7. Hokkaido bučka bude hotová, keď bude mäkká na dotyk.

Podávajte teplú ako prílohu k jedlám alebo samostatne s bylinkovým jogurtom. Dobrú chuť!

Similar Posts

One Comment

  1. Javi píše:

    Myslíš tým tekvicu? Keďže hokkaido je tekvica. že áno?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *