Ako urobiť šťavnaté morčacie mäso

Na šťavnaté morčacie mäso potrebujete nasledujúce ingrediencie:
– 500 g morčacieho mäsa
– 2 polievkové lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ a korenie podľa vlastnej chuti
– bylinky (napríklad mäta alebo petržlen)

 

Postup na prípravu šťavnatého morčacieho mäsa

Návod:
1. Nakrájajte mäso na tenké plátky, následne ho osolte a okoreňte podľa preferencií.
2. Zahrejte olej v panvici a pridajte na plátky nakrájaný cesnak. Orestujte, až kým nezačne rozvoniavať.
3. Na panvicu pridajte plátky morčacieho mäsa a opečte ich do zlatista z oboch strán.
4. K morčaciemu mäsu pridajte bylinky, ako sú mäta a petržlen. Dobre premiešajte a nechajte chvíľu povariť.
5. Servírujte morčacie mäso so zemiakmi alebo ryžou a ďalšími prílohami podľa vášho výberu.

Morčacia polievka zo stehna

Morčacia polievka zo stehna

Čítať viac »

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *