Ako urobiť šťavnaté morčacie mäso

Na stavnate morcacie maso potrebujete nasledujúce ingrediencie:
– 500 g morčacieho mäsa
– 2 lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ a korenie podľa chuti
– bylinky (napr. mäta, petržlen)

 

Ako urobiť šťavnaté morčacie mäso

Postup:
1. Nasekajte mäso na tenké plátky a osolte ho a okoreňte podľa chuti.
2. Rozpálte olej na panvici a pridajte na plátky nakrájaný cesnak. Orestujte ho, kým nezačne voňať.
3. Pridajte na panvicu plátky morčacieho mäsa a opečte ich dozlatista z oboch strán.
4. Pridajte na panvicu mäso a pridajte do panvice mäta a petržlen. Premiešajte a nechajte chvíľu povariť.
5. Podávajte morčacie mäso so zemiakmi alebo ryžou a ďalšími prílohami podľa vlastného výberu.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *