Barilla bezlepkové špagety - recept

Jednoduchý recept na prípravu chutných bezlepkových špagiet od Barilly. Na prípravu budete potrebovať tieto ingrediencie:

  • 250 g bezlepkových špagiet od Barilly
  • 2 litre vody
  • 1 lyžička soli
  • omáčka podľa vlastného výberu (napríklad paradajková omáčka, boloňská omáčka, syrová omáčka)

 

Barilla bezlepkové špagety – recept

Postupujte podľa týchto krokov:

  1. Do veľkého hrnca nalejte vodu a nechajte ju zovrieť. Pridajte lyžičku soli.
  2. Do vriacej vody pridajte bezlepkové špagety od Barilly a varíte ich podľa návodu na obale, zvyčajne asi 8-10 minút.
  3. Mali by byť al dente, čo znamená, že majú stále mierne kusavú konzistenciu. Nezabudnite občas premiešať, aby sa cestoviny nelepili k sebe.
  4. Medzitým si pripravte omáčku podľa vlastného výberu. Môžete použiť paradajkovú omáčku, boloňskú omáčku, syrovú omáčku alebo akúkoľvek inú omáčku, ktorú máte radi. Ak chcete, môžete omáčku obohatiť zeleninou, mäsom alebo bylinkami.
  5. Keď sú bezlepkové špagety od Barilly uvarené, scedíme ich v cedníku a prenesieme do misky.
  6. Pridajte pripravenú omáčku k špagetám a dobre premiešajte, aby sa omáčka rovnomerne rozložila medzi cestoviny.
  7. Hotové jedlo môžete ihneď podávať.

 

Tieto špagety sa ľahko pripravujú a spájajú sa s lahodnou omáčkou, ktorú si môžete prispôsobiť podľa vlastných chutí. Objavte chuť a kvalitu Barilla bezlepkových špagiet v tomto jednoduchom a chutnom recepte.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *