Bezlepkový mletý rezeň

Bezlepkový mletý rezeň je skvelou voľbou pre tých, ktorí sa potýkajú s citlivosťou na lepok alebo majú celiakiu. Bezlepkový mletý rezeň je vyrobený z alternatívnych múk, ako je múka z ryže, múka z kukurice alebo múka zo zemiakov. Tieto múky sú bez obsahu lepku a tým pádom vhodné pre spotrebiteľov s lepčivými obmedzeniami.

 

Bezlepkový mletý rezeň

Na prípravu bezlepkového mletého rezeňa je najlepšie použiť bezlepkovú strúhanku alebo univerzálnu bezlepkovú strouhanku. Začnite tým, že mäso nakrájate na tenké plátky a naklepeme ich, aby ste dosiahli požadovanú tenkosť. Potom plátky osolte, opepřte a obažte ich vo vybranom druhu strúhanky zo všetkých strán, kým nie sú plne pokryté strúhankou.

Ďalej rozohrejte panvicu s olejom a vložte na ňu obažené plátky mäsa. Smažte ich na strednom ohni asi 4-5 minút na každej strane, alebo kým nie sú rezeňe dobre prepečené a zlatisté.

Hotové bezlepkové mleté rezeňe môžete podávať s zemiakovou kašou, omáčkou alebo zeleninovým šalátom, podľa vašich preferencií. Na tanieri ich môžete ozdobiť plátkom citróna alebo petržlenom pre dochutenie. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *