Bravčové karé na prírodno na panvici

Ak hľadáte recept na pripravenie bravčového karé na prírodno na panvici, môžem vám ponúknuť nasledovný recept, ktorý som stvorila. 

 

Bravčové karé na prírodno na panvici

Voľte kvalitné bravčové karé a pokračujte nasledujúcim spôsobom:

  1. Karé dôkladne umyte a privarte v osolenej vode asi 10 minút. Potom vyberte z vody a nechajte chvíľu oberať.
  2. V panvici zohrejte trochu oleja na stredne vysokú teplotu.
  3. Karé osušte uterákom a opatrne hoťte panvicu. Opečte ho na každej strane, aby získalo zlatistú farbu.
  4. Keď je mäso pečené, znížte teplotu a pokryte panvicu vekom alebo pokrievkou. Varíme ďalších 15-20 minút, až kým mäso nie je úplne prepečené.
  5. Po vareni nechajte mäso oddýchnuť na chvíľu, aby bolo šťavnaté a mäkké. Potom ho nakrájajte na plátky.
  6. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, ako s opečenými zemiakmi, ryžou alebo zeleninou.

Dúfam, že tento recept vám poslúži. Prajem vám dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *