Ak hľadáte recept na pripravenie bravčového karé na prírodno na panvici, môžem vám ponúknuť nasledovný recept, ktorý som stvorila.
Bravčové karé na prírodno na panvici
Voľte kvalitné bravčové karé a pokračujte nasledujúcim spôsobom:
- Karé dôkladne umyte a privarte v osolenej vode asi 10 minút. Potom vyberte z vody a nechajte chvíľu oberať.
- V panvici zohrejte trochu oleja na stredne vysokú teplotu.
- Karé osušte uterákom a opatrne hoťte panvicu. Opečte ho na každej strane, aby získalo zlatistú farbu.
- Keď je mäso pečené, znížte teplotu a pokryte panvicu vekom alebo pokrievkou. Varíme ďalších 15-20 minút, až kým mäso nie je úplne prepečené.
- Po vareni nechajte mäso oddýchnuť na chvíľu, aby bolo šťavnaté a mäkké. Potom ho nakrájajte na plátky.
- Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, ako s opečenými zemiakmi, ryžou alebo zeleninou.
Dúfam, že tento recept vám poslúži. Prajem vám dobrú chuť!