Bravčový perkelt v tlakovom hrnci

Určite! Tu je recept na bravčový perkelt v tlakovom hrnci:

  • 500 g bravčového mäsa (rezance)
  • 2 cibule, jemne nakrájané
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • soľ, korenie a sladká paprika podľa chuti
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • 1 pohár vývaru (hovädzí alebo zeleninový)
  • olej na opekanie

Postup:

  1. Rozpálte tlakový hrniec a pridajte naň olej.
  2. Orestujte cibuľu a cesnak, kým nezačnú zlatisto sfarbovať.
  3. Pridajte bravčové mäso a opaľte ho zo všetkých strán.
  4. Pridajte soľ, korenie a sladkú papriku podľa chuti a premiešajte.
  5. Primiešajte paradajkový pretlak a vývar.
  6. Zatvorte tlakový hrniec a varte podľa návodu na tlakový hrniec, až kým mäso nie je mäkké.

Dúfam, že tento recept na bravčový perkelt v tlakovom hrnci Vám pomôže v príprave chutného jedla. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *