Ospravedlňujem sa za nejasnosti. Keďže ma recept na ciberej polievku nepoznáte, ponúknem vám jednoduchý návod na polievku s cibuľou. Bude to tradičná cibuľová polievka, ktorá si získala obľubu v mnohých kuchyniach. Tu je základný recept:
Cibuľová polievka
Ingrediencie:
- 4 cibule, nakrájané na tenké plátky
- 2 lyžice masla
- 1 liter hovädzieho vývaru
- 2 strúčiky cesnaku, jemne nasekané
- Soľ a čerstvo mleté čierne korenie na dochutenie
- Plátky bagety na servírovanie
Ciberej polievka
Postup:
- Na stredne veľkom hrnci rozpustite maslo a pridajte nakrájanú cibuľu. Smažte ju na strednom plameni, občas premiešajte, až kým cibuľa nezíska zlato-hnedú farbu.
- Pridajte nasekaný cesnak a krátku chvíľu orestujte spolu s cibuľou.
- Zhuhajte teplotu a vlijte hovädzí vývar do hrnca. Pomaly ohrejte, až kým polievka nezačne vrieť.
- Na kraj bagety pokvapkajte pár kvapiek oleja a opečte ich na suchej panvici, kým nezískajú zlato-hnedú a chrumkavú textúru.
- Ochutnajte polievku a podľa chuti pridajte soľ a čierne korenie.
- Podávajte horúcu polievku s plátkami opečenej bagety ako sprievod.
Toto je základný návod na cibuľovú polievku. Môžete ho prispôsobiť svojim chuťovým preferenciám. Ak máte ďalšie otázky alebo potrebe, prosím, dajte mi vedieť. Prajem dobrú chuť!