Ospravedlňujem sa za nedorozumenie. Keďže mi recept na ciberej polievku nie je známy, navrhnem vám jednoduchý recept na polievku s cibuľou. Bude to klasická cibuľová polievka, ktorá je obľúbená v mnohých kuchyniach. Tu je základný recept:
Cibuľová polievka
Prísady:
- 4 cibule, nakrájané na tenké plátky
- 2 lyžice masla
- 1 liter hovädzieho vývaru
- 2 strúčiky cesnaku, jemne nasekané
- Soľ a čerstvo mleté čierne korenie na dochutenie
- Plátky bagety na servírovanie
Ciberej polievka
Postup:
- Rozpálte maslo na stredne veľkom hrnci a pridajte nakrájanú cibuľu. Smažte ju na strednom ohni, občas miešajte, až kým sa cibuľa nezačne zlatisto sfarbovať.
- Pridajte nasekaný cesnak a krátko ho orestujte spolu s cibuľou.
- Znížte teplotu a nalejte hovädzí vývar do hrnca. Pomaly zahrejte, až kým polievka nezovrie.
- Pokvapkajte pár kvapiek oleja na kraj bagety a opečte ich na suchej panvici, kým nebudú zlatisto hnedé a chrumkavé.
- Ochutnajte polievku a pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
- Podávajte horúcu polievku s plátkami opečenej bagety ako prílohou.
Toto je základný recept na cibuľovú polievku. Môžete ho prispôsobiť podľa svojich chuťových preferencií. Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, prosím, dajte mi vedieť. Dobrú chuť!