Domáci pribináčik bez smotany

Domáci pribináčik bez smotany tak ako ho len ja pripravujem. Mate aj vy často chuť si dť čokoládovu penu alebo len tak trocha jogurtu. No najepšie je na tom vanilkový pribináčik. Ten je podĺa mňa najlepší. A dnes som si ho pre vás pripravila.

Na prípravu som použila:

  • 250 gramov jemného tvarohu
  • 2 ks vanilkového prášku
  • 250 ml šľahačkovej smotany.

Postupovala som takto:

  1. Nie je to ťažká príprava v podstate len zmiešate tieto tri ingrediencie do kopy a potom ich necháte odležať v chladničke.
  2. Najprv som si vyšľahala tvaroh s vanilkovým cukrom.
  3. V druhej miske som pomocou mixéera vyšľahala smotanu na šľahanie.
  4. A po kúskoch do smotany pridávala to čo mám v prvej miske, a to teda tvaroh s cukrom.
  5. Pomaly po pár častiach nie na raz. A šľaháme.
  6. To čo mi vyšlo som dala do misky a zakryla. Potom už len da do chaldničky a vydržať hodinu, dve.
    Dobrú chuť prajem milí moji priatelia.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *