Ingrediencie:
– 250 g údeného mäsa (slaniny, klobásy)
– 2 cibule
– 2 mrkvy
– 2 zemiaky
– 1 pór
– 2 paradajky
– 250 g fazule
– olej
– soľ
– mleté korenie
– cesnak
– mäta
– petržlenová vňať
Fazuľová polievka s údeným a zeleninou
Postup:
1. Na panvici si osmažíme nakrájané údené mäso, cibuľu, mrkvu, zemiaky a pór na oleji.
2. Do hrnca pridáme 1,5 litra vody a necháme zovrieť.
3. Potom pridáme nakrájané paradajky a fazuľu a varíme približne 20 minút, až kým fazuľa nebude mäkká.
4. Na konci dochutíme soľou, mletým korením, cesnakom, nasekanou mätou a petržlenovou vňaťou.
5. Podávame teplú s chlebom alebo pečivom.
Dobrú chuť!
Tento recept na fazuľovú polievku vyzerá skvele! Určite to vyskúšam, lebo milujem údené mäso a zeleninu. Navyše, polievky sú vždy dobré na zimu. Dúfam, že bude chutiť celej rodine!
Mňam! Fazuľová polievka s údeným mäsom je moja obľúbená! Tento recept je jednoduchý a určite skvelý. Už sa teším, ako si ho pripravím na víkend. Ďakujem za super tip!
Wow, tento recept vyzerá naozaj chutne! Fazuľová polievka je klasika a s údeným mäsom to musí byť fantastické! Znie to jednoducho a rýchlo. Teším sa, že to vyskúšam čoskoro!
Toto je presne to, čo potrebujem na nadchádzajúce chladné dni! Fazuľová polievka s údeným mäsom znie výborne. Rada varím pre rodinu a toto im určite zachutí. Ďakujem za recept!
Fazuľová polievka s údeným mäskom? To je kombinácia snov! Určite si ju pripravím podľa tvojho návodu. Milujem jedlá, ktoré sa dajú variť aj na veľa spôsobov. Dúfam, že bude skvelá!