Kokosový krém + plnka do torty

Na prípravu budete potrebovať nasledujúce zložky:
– 1 konzervu kokosového mlieka (400 ml)
– 200 g jemného syra
– 50 g cukru
– 1 balíček želatíny
– 100 ml vlažnej vody

 

Kokosový krém a tortová plnka

Pokyny:
1. Želatínu vložte do misky s vlažnou vodou a nechajte ju nabiť.
2. V menšej panvici zohrejte kokosové mlieko spolu s cukrom, kým sa cukor úplne nerozpustí.
3. K zohriatej zmesi pridajte nabobtanej želatínu a miešajte, kým sa nezmizne.
4. Odstráňte z ohňa a nechajte zmes vychladnúť.
5. Do pripraveného kokosového krému zamiešajte jemný syr a dôkladne premiešajte tak, aby sa dosiahla hladká textúra.
6. Túto kokosovú plnku prelejte do predpripravenej tortovej formy a nechajte stuhnúť v chladničke minimálne 2 hodiny.

Kuracie prsia na šťave s ryžou

Kuracie prsia na šťave s ryžou

Čítať viac »

Vaša kokosová plnka na tortu je teraz pripravená na použitie. Môžete ju využiť ako náplň medzi vrstvami torty, alebo ju použiť na dekoráciu. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *